Dominic Fritz: epopeea Casei Mühle se apropie de final – proprietarul a declarat finalizarea lucrărilor și a plătit prima tranșă de penalități

Primarul Dominic Fritz a anunțat astăzi că epopeea Casei Mühle se apropie de final, iar proprietarul a finalizat lucrările.

Am câștigat definitiv în instanță împotriva proprietarului Casei Mühle, care a contestat executarea silită pentru amenda pentru întârzierea lucrărilor. Am cerut instanței să constate întârzierile și penalitățile care se impuneau pentru lipsa de respect și starea de degradare în care a stat imobilul mai mulți ani. Instanța a stabilit că trebuie să plătească 92.000 de lei. Proprietarul a contestat aceste penalități și a pierdut. După ce nu a plătit amenda, iar lucrarea a rămas în loc, am cerut executarea silită. Într-un final, presiunea a dat roade. Proprietarul a plătit prima tranșă de penalități și a declarat finalizarea lucrărilor. Împreună cu Direcția de Cultură vom face parte din comisia de recepție și ne vom asigura că proiectul autorizat a fost respectat în întregime. Ne luptăm la fiecare pas să protejăm patrimoniul și identitatea Timișoarei“, a declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole