Dominic Fritz acuzat că desființează până și frizeriile din Timișoara. Consilierul local PNL, Simion Moșiu: Oare ce vor pune în loc? Amanet, schimb valutar, haine vechi

Consilierul local PNL, Simion Moșiu, consideră că actuala administrație a orașului distruge micile afaceri. Un exemplu ar fi, în opinia penelistului, situația fostelor frizerii Igiena.

“Asa cum am anticipat in urma cu o luna in plenul consiliului local , noua administratie continua pe fata un razboi impotriva micilor intreprinzatori ( dupa chioscurile de ziare ,apa, lapte , oua ) romani . Ma refeream mai exact la presiunile exercitate asupra Cooperativei Igiena , posesoare a unor spatii f tentant plasate in oras.Iata primele doua victorii : inchiderea unor frizerii care functionau de peste cinzeci de ani si care dat serviciilor prestate a intrat in memoria colectiva a .Nu mai conteza nici traditia , nici oamenii , nici utilitatea publica ci doar interesele unora ! Aveti ultimele imagini cu fosta frizerie din P ta Libertatii executata  acum.Oare ce vor pune in loc ? Amanet , schimb valutar ,haine vechi, bijuterie , farmacie ? Trist“, a scris pe Facebook, într-un stil extrem de original, Simion Moșiu.

Luarea de poziție a consilierului local PNL pleacă de la faptul că în plenul CLT nu se mai aprobată închirierea spațiilor primăriei decât pe un singur an, așa cum este și cazul prezentat de Simion Moșiu, deoarece Primăria Timișoara dorește realizarea unei strategii privind spațiile municipalității și scoaterea lor la licitație deschisă.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole