Dominic Fritz, după ploaia torențială: debitele de apă au depășit de 25 de ori media dintr-o zi obișnuită

O ploaie torențială de mai multe ore s-a abătut asupra Timișoarei.

Mai multe case, demisoluri, subsoluri de la spitale sau pasaje din Timișoara s-au inundat. Pompierii timișeni intervin pentru evacuarea apei.

Astfel că, în urma fenomenelor meteorologice, pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara au fost solicitați să intervină, până în acest moment, pentru: evacuarea apei din 4 case în Timișoara; evacuarea apei din 2 demisoluri în Timișoara; evacuarea apei din subsolurile Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” și a Policlinicii de Pediatrie de pe strada Iosif Nemoianu.

Potrivit primarului Dominic Fritz fenomenul a fost unul extrem.

Pentru o perioadă scurtă astăzi, debitele de apă au depășit de 25 de ori media dintr-o zi obișnuită. Sistemul din Timișoara a fost gândit pentru volume mai mici și intervenim pentru a asigura condiții pentru circulația pe drumuri în condiții normale. Echipele Aquatim S.A. acționează cu toate forțele disponibile în Timișoara în acest moment și au eliberat pasajele de apă. Vidanjele companiei au început deja să golească de apă subsolurile instituțiilor publice (instituții de cultură, școli, spitale), precum și curțile și subsolurile private“, a declarat Dominic Fritz.

“Adidași” falși depistați la vamă

“Adidași” falși depistați la vamă Un şofer de cetăţenie turcă este cercetat penal după ce a fost depistat de inspectorii vamali ai Direcţiei Regionale Vamale (DRV) Timişoara că transporta cu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole