Dominic Fritz: avem în lucru un agroparc uriaș de 12 hectare în cartierul Ciarda Roșie – am refăcut deja locul de joacă de la școală

Primarul Dominic Fritz s-a aflat zilele trecute în cartier Ciarda Roșie, o zonă defavorizată a orașului.

Municipalitatea are aici în plan construirea unui parc uriaș.

Cu timișorenii din Ciarda Roșie. Cei mai curioși și cu lista cea mai lungă de întrebări au fost copiii de aici. Le mulțumesc că își iubesc cartierul și au așa mult entuziasm și idei bune despre cum să îmbunătățim zona. Anul trecut am refăcut parcul din zonă și locul de joacă de la școală. Acum, avem în lucru un agro-parc uriaș, pe 12 hectare, aici în zonă“, a declarat Dominic Fritz.

O altă zonă aflată în atenția municipalității este cartierul Kuncz, unde strada Zefirului era sufocată de aproximativ 500 de metri cubi de deșeuri, un adevărat munte de gunoaie.

Însă, prin implicarea comunității și colaborarea cu managerul de cartier, cu sprijinul echipelor de salubrizare ale primăriei, această rampă ilegală de deșeuri a fost eliminată.

Aici comunitatea este foarte activă și a depus un proiect mai amplu pentru amenajarea unei zone recreative de tip parc cu o suprafață de aproximativ 8.000 mp, pe terenul aparținând Primăriei Municipiului Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole