Dominic Fritz asfaltează ultimele drumuri de pământ din oraș: oamenii sunt încântați – în Kuncz nici măcar ambulanța nu intra

Primăria Timișoara anunță vești bune pentru locuitorii din Kunz.

Au început lucrările de amenajare a drumurilor de pământ.

Oamenii sunt încântați că, în sfârșit, drumul de pământ pe care nici măcar ambulanța nu intra, va fi de acum accesibil și mai curat. Pentru prima dată în ultimii zeci de ani, echipele Primăriei Timișoara de la întreținerea drumurilor acționează cu echipaje sporite pentru amenajarea drumurilor din Kuncz“, a declarat Dominic Fritz.

De la începutul acestui an, Primăria Municipiului Timișoara, cu sprijinul managerului de cartier, a avut numeroase intervenții în Kuncz: campanii de eliminarea a rampelor de gunoi, defrișarea zonelor verzi pline cu ambrozie și întâlniri cu comunitatea pentru a discuta despre viitorul parc cu loc de joacă și despre beneficiile Centrului Cultural și Educațional Kuncz.

Comunitatea susține eforturile primăriei de îmbunătățire a calității spațiului public în acest cartier, astfel că, de la ultima acțiune de amploare pentru eliminarea rampelor clandestine de gunoi, cetățenii păstrează locul curat și îngrijit. Primăria are în programul de întreținere și reparații străzile principale din cartierul Kuncz: Zefirului, Energiei, Aviatorilor, precum și schimbarea covorului asfaltic pe str. Satu Mare. Sezonul următor, vor intra în programul de întreținere și străzile secundare, astfel încât întregul cartier să aibă pentru prima dată în zeci de ani, condiții decente în ceea ce privește infrastructura rutieră“, a mai precizat primarul Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole