Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: am turnat ultimul strat de asfalt pe Inelul 4 – secțiunea Măcin-Constructorilor

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a prezentat astăzi imagini de pe secțiune a Măcin-Constructorilor a inelului 4 de circulație acolo un Societatea de Drumuri Municipale a turnat ultimul strat de asfalt.

“În 2015 a început execuția care trebuia să fie finalizată în 8 luni, dar șantierul a stat mai mult abandonat. A fost primul tronson început din inelul 4,  dar proasta planificare și lipsa de implicare a făcut ca lucrarea să se oprească. Am reușit să repornim lucrările iar în acest weekend se finalizează stratul de uzură. În curând vom deschide traficul pe această rută ce leagă zona de lângă muzeu și fostul UMT, de Dumbrăvița și nordul Timișoarei. 169 de locuri de parcare vor fi disponibile lângă muzeu, pe strada Măcin. Ele sunt necesare pentru a asigura acces la festivalurile și evenimentele organizate acolo sau pentru vizite la Pădurea Verde“, a declarat Ruben Lațcău.

Secțiunea de drum se întinde pe 1,6km cu câte o bandă pe sens, trotuare și piste de bicicletă.

Valoarea investiției e de aproximativ 6 milioane de lei (fără TVA).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole