Dominic Fritz: am auzit că Sorin Grindeanu caută urși la Urseni să justifice nefinalizarea centurii – nu cred că este momentul să caute vinovați

Președintele USR Timiș, Dominic Fritz, a declarat astăzi într-o conferință de presă că vicepremierul Sorin Grindeanu are multă treabă pentru Timișoara, iar ministerul pe care îl conduce trebuie să finalizeze măcar lucrurile care se află în execuție

Am văzut că domnul ministru astăzi a semnat contractul pentru Lugoj- Deva pentru bucata lipsă de autostradă și îl felicit pentru asta, dar să nu ne amăgim. Semnarea unei contract este doar începutul muncii și doar începutul testului de bun gospodar și de politician performant. Și dacă ne uităm la un alt contract care a fost semnat și el și la cum decurg lucrările, și mă refer la Centura Sud, atunci vedem că nu avem multe lucruri de sărbătorit deoarece cu câteva luni înainte de termen suntem la un pic peste 50% stadiul execuției și această centură este investiția cea mai importantă pentru degrevarea traficului din Timișoara. Aproape toate problemele de trafic se pot trasa la lipsa centurii“, a declarat Dominic Fritz.

Sorin Grindeanu caută urși la Urseni

Și acum ne trezim că domnul Grindeanu încearcă să-și umfle mușchii și cam o dată pe săptămână amenință să rezilieze contractul și prin asta arată că nu are o strategie clară cum să miște lucrurile din nou la șantier pentru Centura Sud. Umflă vorba că domnul Grindeanu caută urși la Urseni ca să aibă pe cine să dea vina că lucrurile nu se mișcă la centură. Nu cred că este momentul să caute vinovați, ci să caute soluții. Acesta va fi testul și pentru potența lui și pentru potența PSD-ului de a rezolva lucruri reale pentru Timișoara“, a mai precizat primarul Dominic Fritz.

Președintele USR Timiș, Dominic Fritz, a mai lansat astăzi și un atac la șeful PNL Timiș Alin Nica, despre care a spus că merge la București să pupe inelele care trebuie să rămână în funcție în loc să rezolve probleme pentru Timiș și Timișoara, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole