Dominic Fritz a prezentat o parcare din Soarelui făcută cu respect pentru spațiile verzi. Nicolae Robu a reacționat: e făcută de mine în 2018

“Parcare cu respect pentru spațiile verzi? Se poate, atunci când lucrările au în spate o direcție strategică, un proiect bun și o echipă care să gândească fiecare intervenție în parte, oricât ar fi de mică și înainte de prima excavare, nu după. Așa facem lucrurile acum. Locație: Parcarea de lângă parcul Pădurice din Martirilor/Soarelui“, a fost mesajul postat pe Facebook de primarul Timișoarei.

La acest anunț reacțiile nu au întârziat să apară.

Primele au fost comentariile de pe pagina sa, care variau între “felicitări și nu te mai laudă cu proiectele fostului sau asta a fost făcută de Robu, voi doar ați mărit-o pe locul fostelor garaje demolate tot de Robu“.

Apoi, a venit rândul fostului primar Nicolae Robu să comenteze imaginile și cele spune de actual primar.

“DL. FRITZ A AJUNS SĂ SE LAUDE CU O PARCARE FĂCUTĂ DE MINE ÎN 2018! În lipsă de realizări, dl Fritz se laudă acum cu o parcare făcută de mine în 2018! E vorba de parcarea de 175 de locuri din zona Pepinierei din Cartierul Calea Martirilor! Incredibil! În poza atașată, cu care se laudă dl Fritz, zona cu asfalt gri e făcută de mine, în 2018 -175 de locuri!-, cu tot cu spațiile verzi si mulțimea de copaci pe aliniamente, ajunși frumușei între timp, iar cea cu asfalt negru e o extensie făcută acum în locul unor garaje pe care n-am putut să le demolez, fiind târât în instanță de proprietarii lor. Între timp, procesul s-a terminat cu victoria Primăriei, dar administrația Fritz a acționat abia după luarea de poziție a d-nei Roxana Iliescu, după o mulțime de luni de zile!“, a scrie Nicolae Robu.

“E o rușine pt Timișoara să aibă în frunte un asemenea Primar“

“Cât de nerușinat trebuie să fie cineva care minte în asemenea hal, vă întrebați, stimați timișoreni?! E o rușine pt Timișoara să aibă în frunte un asemenea Primar! NIMENI n-a fost atât de josnic în fruntea Timișoarei și nici măcar în alte funcții, de rang mai mic, în cei 32 de ani scurși de la Revoluție! Acest personaj e un impostor, un șarlatan și este greu de înțeles cum pot instituțiile abilitate ale statului român să asiste pasiv la atâtea și atâtea ilegalități pe care deja el le-a comis, încă de la alegeri! P.S. Regret că am fost nevoit să folosesc cuvinte dure, dar realitatea nu poate fi redată altfel!“, a mai precizat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole