Doi timișeni amendați pentru că au plecat la plimbare deși ar fi trebuit să stea în carantină

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune de verificare a celor care respectă măsurile de protecție împotriva Covid-19.

Astfel că, luni activităţi au participat 314 forţe de ordine și au verificat 131 de societăți comerciale, 110 mijloace de transport persoane, dintre care 37 de mijloace de transport în comun. De asemenea, au fost legitimate peste 3.000 de persoane.

S-au dat 106 amenzi, în valoare totală de 60.000 de lei, dintre acestea, 87 de sancțiuni, în valoare de 36.500 de lei, fiind aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și 16 sancțiuni, în valoare de 3.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

„De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni, în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii carantinării și o sancțiune, în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea de către operatorii de transporturi a intervalelor orare în care această activitate este permisă”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii vor continua verificările și în perioada următoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole