Directorul de la Boli Cardio, Constantin Luca, despre colegul său Marian Gașpar: am fost şocat

Tribunalul Timiş a admis, marţi, cererea procurorilor care au cerut arest preventiv pentru 30 de zile pe numele şefului Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara, Marinel Gaşpar, pentru luare de mită.

Medicul inculpat a fost reţinut, luni seara, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, care au dispus începerea urmăririi penale faţă de Marinel Gaşpar pentru luare de mită în formă continuată (6 acte materiale), arată un comunicat al Parchetului.

Evenimentul a stârnit reacții din partea unor colegi de breaslă, printre care și a managerului Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV) Timişoara, prof. Luca.

Consider că în IBCV sunt foarte mulţi oameni oneşti, care îşi fac activitatea. O culpă de asemenea natură o consider o culpă individuală. Noi am luat toate măsurile necesare pentru ca astfel de lucruri să nu se întâmple, dar nu putem răspunde de ceea ce face fiecare individ în privat. Am fost şocat„, a menţionat managerul IBCV Timişoara.

Maraton de vaccinare în 10 comune din Timiș

Maraton de vaccinare în 10 comune din Timiș. În weekend-ul 26 – 27 iunie, în județul Timiș, se va desfășura maratonul de vaccinare 10 PENTRU SĂNĂTATE, în mediul rural, informează…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole