Deputatul Ardelean comentează decizia Prefecturii Timiș. Despre alegerile nestatutare din PNL Timiș nu a spus nici … pâs

Liberalii au început să comenteze după ce Prefectura Timiș a hotărât că diplomele de studii și domiciliul ale primarului, viceprimarilor și consilierilor locali nu trebuie făcute publice. Primul dintre ei este deputatul de Timiș, Ben Oni Ardelean. Nu a comentat, însă, nimic atunci când șeful PNL Timiș, Alin Nica a organizat alegeri nestatutare.

„Apărătorul de casă al „Îngerilor galbeni” s-a reprofilat rapid în îngerul păzitor al primarului Fritz. Prefectura Timiş condusă de Zoltan Nemeth, prefectul care alături de celebra Ana Munteanu organiza penibilele flagrante în restaurantele Timişorene, declară astăzi ca fiind ilegale, cele două hotărâri ale Consiliului Local Timişoara prin care se solicita publicarea dovezii domiciliului şi a actelor de studii, de către primar, angajaţii cu funcţii de conducere ai primăriei, cât şi de către aleşii locali. Asistăm din păcate la încă un episod al unui serial demn de „Zmeura de Aur”. „Transparentizarea administraţiei”, „Fără hoție ajungem departe!”, „Fără penali în funcţii publice”, „Revoluţia bunei guvernări, „O Românie fără hoţie” se dovedesc a fi doar sloganuri aruncate la ghenele ticsite şi negolite de luni bune ale oraşului. Aşa cum am făcut-o şi în luna aprilie, o fac şi acum: Domnule Nemeth, demisionaţi şi plecaţi acasă! Timişoara merită mai mult decât o gaşcă de oameni ascunşi în spatele unor instituţii transformate în fortăreţele lor opace. În acelaşi timp, domnule Fritz, scanați și publicați documentele aşteptate de întreaga comunitate. Cu toţii suntem siguri că nu aveţi nimic de ascuns, iar tot circul şi răbufnirile dumneavoastră au fost create doar din pricina unor principii personale. Trist, domnilor! Foarte trist…”, a scris pe Facebook, deputatul Ben Oni Ardelean.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole