Cu spirit civic și pasionați de muncă, zece pompieri care se îndreptau spre unitate, au intervenit la un accident până la sosirea forțelor de intervenție

Zece pompieri din cadrul Stației Deta și conducătorul auto din cadrul Detașamentului Lugoj au intervenit la un accident rutier produs în drumul lor spre unitate.

Totul s-a întâmplat miercuri seara, când prin stația de serviciu, pompierii au fost informați despre producerea unui accident rutier pe E70, în localitatea Jebel, în care erau implicate trei autoturisme, dintre care, unul răsturnat.

„Fiind conștienți de pericolul care se putea produce, au hotărât să oprească și să asigure măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. S-au mobilizat la fața locului, au asigurat zona, s-au apropiat de persoanele implicate, liniștindu-le, până la sosirea celorlalte forțe de intervenție. De asemenea, au decuplat bornele autobuzului cu care se deplasau, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu”, transmite ISU Timiș.

Presiune scăzută a apei în Sacoșu Turcesc

Aquatim anunță că joi, 27 octombrie, între orele 9-14 se va efectua spălarea rețelei de distribuție din Sacoșu Turcesc. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. „Lucrările de spălare…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole