Constructorul de la IKEA amendat pentru mizeria semnalată în preajma șantierului – antreprenorul pus să spele șoselele pline de noroi

Poliția Locală Timișoara și cea din Dumbrăvița au amendat constructorul magazinului IKEA din cauza mizeriei provocate de șantier.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Timișoara, sancțiunea este una modică, însă antreprenorul s-a mobilizat pentru a curăța mașinile ieșite din șantier.

Sancțiuni pentru constructorii care nu respectă normele pentru păstrarea curățeniei în zona adiacentă șantierului. Noroiul transportat pe carosabil din șantiere unde constructorii nu respectă normele de curățenie anulează eforturile noastre de a readuce și păstra curățenia în Timișoara. Ieri, într-o acțiune comună, Poliția Locală Timișoara și cea din Dumbrăvița au aplicat fiecare sancțiuni constructorului pentru mizeria semnalată în preajma unui șantier de la limita Timișoarei cu Dumbrăvița. Câte 2.500 de lei pentru lipsa rampei de spălare și 3 ore pentru spălarea carosabilului a fost sancțiunea aplicată. Constructorul s-a conformat și a aplicat măsurile necesare imediat“, se arată în comunicatul municipalității.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole