Consiliul Județean Timiș a finalizat un nou proiect al administrației PSDobra – drumul dintre Bazoș și Bazoșu Nou

Consiliul Județean Timiș a finalizat un nou proiect al administrației Călin Dobra.

Este vorba despre drumul județean 609F dintre Bazoș și Bazoșu Nou, care merge până la Recaș.

Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat de fostul șef al administrației județene pe 11 aprilie 2020, așa cum puteți vedea în video-ul de AICI.

Traseul modernizat este de 6,7 kilometri, valoarea totală fiind de peste 10 milioane de lei, bani atrași de administrația PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Am finalizat lucrările la drumul dintre Bazoș și Bazoșu Nou,  o bună legătură cu Recașul. Înainte să preluăm drumul, acesta a fost unul comunal, de pământ, aproape impracticabil. Am turnat asflat pe o distanță de 6 km, iar pentru a oferi un traseu viabil, am amenajat și trecerea la nivel cu calea ferată din proximitatea Recașului. Drumul este deschis circulației, asfaltat și marcat, singurele demersuri rămase de făcut fiind relocarea unor rețele electrice. Noua legătură are o importanță și mai mare dacă o privim într-un context mai larg, alături de o altă investiție majoră a Consiliului Județean, de modernizare a drumul dintre Urseni și Giroc“, transmite CJ Timiș.

Reamintim că administrația Alin Nica nu are în implementare niciun proiect propriu major pentru dezvoltarea județului Timiș, la peste doi ani de mandat.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole