Consilierul local, Raul Ambruș, liderul celei mai mari mișcări politice din Timișoara: Platforma Liberală are deja aproape 1.000 de persoane înscrise

Consilierul local, Raul Ambruș, fost lider de facto al PNL Timișoara, care îl luna ianuarie 2022 a lansat oficial un nou proiect politic, Platforma Liberal Conservatoare Timiș, a declarat că la doar o lună de la apariția proiectului, comunitatea PLC numără deja aproape 1.000 de persoane.  

“Mă bucur că de la lansare suntem aproape 1.000 de membri înscriși deja. Așa cum v-am promis ne ținem de cuvânt și mulțumesc celor are au avut încredere în acest proiect politic, că am rămas uniți, și că iată că dintr-o simplă idee Platforma Liberal Conservatoare devine o certitudine“, a spus Raul Ambruș.

 Platforma Liberal Conservatoare Timiș și-a lansat un site de prezentare

“Cele mai multe adeziuni au fost depuse online pe site-ul https://www.platformaliberalconservatoare.ro/, unde puteți vedea în timp real numărul exact al membrilor înscriși. Platforma Liberal Conservatoare, mișcarea politică cea mai puternică din Timișoara, pe care am lansat-o oficial pe 16 ianuarie 2022, și-a lansat propriul site, dedicat celor care doresc să afle mai multe despre noi și vor să vină în echipă. Îmi doresc ca Platforma Liberal Conservatoare să fie aproape de toți cetățenii din Timișoara și vom începe în perioada următoare acțiuni în toate cartierele orașului. Platforma Liberal Conservatoare este deschisă tuturor și vă așteptăm alături de noi“, a mai precizat consilierul local al Platformei Liberal Conservatoare Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole