Consilierul local PSD, Radu Țoancă: mai puțin o să votăm în Consiliul Local ca toți timișorenii să aibă față de masa verde

Consilierul local PSD, Radu Țoancă, și-a exprimat nemulțumirea la ultimul plen în privința întârzierilor cu care unele documente sunt supuse aprobării Consiliului Local.

“Domnule secretar, de ce s-au tergiversat aceste adrese, de ce la unele adrese se răspunde cu celeritate, cum este cu respectul cuvenit Instituției Prefectului, iar la altele după două sau trei luni, când sunt depășite toate termenele și astfel devin inutile, având în vedere că sunt deja pornite acțiuni juridice, care au produs sau nu efect deja. Sunt aduse în fața Consiliului Local cu întârziere, și în cazul de față (n.r. plângeri prealabile vizând organigrama) aveam termen de 30 de zile, doar ca să se acopere cei care au primit aceste hârtii, pentru că nu e normal să ne cereți după două luni și jumătate să votăm pentru sau împotrivă la o adresă care este în instanță deja, deși am avut ședințe și până acum. Lucrurile acestea trebuie să înceteze“, a spus consilierul local social-democrat.

Radu Țoancă s-a mai arătat nemulțumit și de avizarea partizană, în opinia sa, pe care o practică secretarul Primăriei Timișoara.

“Am înțeles că n-ați dat viză de legalitate la hotărârile privind buletinul și diplomele de studii, dar având în vedere că există proiecte de hotărâri care sfidează orice logică care interzic nu știu cărei instituții să folosească PET-uri, vom ajunge mai puțin să dăm în Consiliul Local ca toți timișorenii să aibă față de masă verde. Dar aceste aberații au viză juridică, dar HCL-urile de anvergura celor două și care ar putea să devină lege nu au viză. Ori mie lucrurile astea nu îmi plac. Vă rog să fiți consecvenți indiferent pe cine supărați“, a mai spus Radu Țoancă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole