Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, despre viceprimarul USR Ruben Lațcău: acest băiat este complet depășit de situație

Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, consideră că viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, are derapaje din ce în ce mai accentuate.

“În loc sa tacă inteligent, în plenul de aseară m-a acuzat că mint când am afirmat faptul că societatea Colterm livrează agentul termic necesar încălzirii caselor timișorenilor, sub parametri optimi. Nu eu sunt cea care minte, ci el o face și o face des, pentru a-și ascunde incompetența și interesele obscure! Așa se întâmplă întotdeauna când cineva simte că-i fuge pământul de sub picioare! Credeți-mă când vă spun că, acesti băiat- refuz să-i spun coleg, este complet depășit de situație și singura armă pe care o are la îndemână este atacul furibund și deșănțat!“, consideră Roxana Iliescu.

La școală… Acolo unde acestui băiat nu i-a prea plăcut

Și acum demonstrația! Ca la școală… Acolo unde acestui băiat nu i-a prea placut… 😆 În cazul ăsta, diferența dintre temperatura la care ar trebui să se livreze agentul termic și ce se livrează în realitate, este de 10 grade Celsius! Vă atașez mai jos, “Diagrama reglaj termoficare” din care rezultă, în funcție de media care se face între maximele temperaturilor zi/ noapte, temperatura la care trebuie livrat agentul termic pentru încălzire (cu titlu exemplificativ, la o medie de -4* C, agentul termic trebuie sa plece pe tur secundar din punctele termice la 56* C). În această perioadă, temperatura la care pleacă agentul termic necesar încălzirii este reglată la 46,5*C, în contextul în care, raportat la temperaturile de afară, ar fi fost optim să fi fost reglată la 56,5*C. Eu nu înțeleg, dincolo de atacul absurd la adresa mea, acest viceprimar nu realizează că fiecare timișorean, și fără a cunoaște grafice și chestiuni tehnice, simte efectiv în propria casă faptul că nu se livrează căldură corespunzător?! PS Mă gândesc foarte serios să înființez o rubrică permanentă aici pe pagina mea de facebook: „Minciunile lui Lațcău”. Sper doar să am destul timp să le scriu, nu de alta dar s-ar putea să îmi ocupe foarte mult timp, în fiecare săptămână!🤣🤣🤣“, a mai spus Roxana Iliescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole