Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu: a început demolarea garajelor din zona Parcului Clăbucet

Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, alesul care a deblocat mai multe proiecte privind demolarea garajelor anunță că a început curățarea zonei de la Parcul Clăbucet.

A început demolarea garajelor din zona Parcului Clăbucet! Vă anunțam în 11 august faptul că, împreună cu reprezentanții Primăriei, am notificat proprietarii garajelor din zona Clăbucet privind obligativitatea de a desființa aceste construcții provizorii și de a elibera terenul în termen de 30 de zile. În cursul zilei de ieri am fost din nou pe teren pentru identificarea proprietarilor care s-au conformat și am constatat cu bucurie ca majoritatea dintre ei au eliberat garajele și le-au desființat porțile“, a declarat Roxana Iliescu.

Primăria va amenaja locuri de parcare și spațiu verde.

Astăzi, în urma vizitei făcute la fața locului, unii proprietari au intervenit inclusiv cu un buldoexcavator, pe cheltuiala lor, urmând să predea terenul liber Primăriei. Îl felicit pe proprietarul garajului din imagini și pe toți cei care s-au conformat notificării de demolare și care au înțeles că este în beneficiul lor ca Primăria să amenajeze noi locuri de parcare într-atât de necesare și totodată să amenajeze și spațiul verde, care acum nu este altceva decât un teren viran plin de gunoaie! În cazul proprietarilor care nu își vor demola singuri garajele, va interveni Primăria care le va demola, iar costurile le vor fi imputate. Mă bucur că acest proiect de amenajare de locuri de parcare în zona Parcului Clăbucet merge mai departe! Nu mă opresc aici, voi continua cu noi proiecte!“, susține consilierul local Pro România.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole