Consilierul local PNL, Adrian Lulciuc, sugerează că primarul Dominic Fritz ar lua bătaie în Cartierul Lipovei: să veniți cu garda de corp

Consilierul local PNL, Adrian Lulciuc, fost membru PDL, a declarat la o televiziune locală, că primarul Dominic Fritz se ascunde de cetățeni și că în cartierul Lipovei dacă ar face o vizită ar avea nevoie de gărzi de corp.

“Nu mai merge prin cartiere. L-ați mai văzut prin cartiere? Eu îl aștept în cartierul Lipovei. S-a opus semnării ordinului de începere a lucrărilor construcției Bazei sportive din Lipovei. Le-am spus tuturor timișorenilor din zonă – licitație făcută de administrația liberală, contact semnat de administrația liberală – noul primar trebuia doar să semneze ordinul de începere a lucrărilor. S-a opus. Vă aștept domnu primar în Lipovei, să veniți cu garda de corp“, a spus Adrian Lulciuc.

La finalul lunii septembrie a anului trecut primarul Dominic Fritz anunța că suspendă vizitele în cartiere, pe care le-a desfășurat de-a lungul verii, din cauza restricțiilor impuse de pandemia Covid-19.

Reamintim că alesul local PNL, Adrian Lulciuc, care deține și funcția de director al Poștei Timișoara, este cercetat de ANI pentru incompatibilitate cu funcția publică, ca urmare a unei sesizări a Buletin de Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole