Condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere, prins beau la volan pe Calea Șagului

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat sub influența alcoolului. Omul mai avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea tot pentru infracțiuni rutiere.

Vineri seara, în jurul orei 21:20, polițiștii Biroului Rutier Timișoara, au depistat în trafic pe Calea Sagului un bărbat în vârstă de 47 de ani, care conducea mașina sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că bărbatul are permisul de conducere anulat, iar pe numele său este emis de către Judecătoria Deta un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoana al carei permis de conducere este anulat”.

Bărbatul a fost predat Penitenciarului Timișoara pentru executarea pedepsei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole