Comuna Șag – proiecte în valoare de circa 30 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă, canalizare și piste pentru biciclete

Comuna Șag va beneficia în perioada următoare de proiecte în valoare de circa 30 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă, canalizare și piste pentru biciclete.

Anunțul a fost făcut de primarul Flavius Roșu.

Acesta a spus că în ultima ședință de Consiliu Local au fost votate în unanimitate, patru proiecte importante ce vor fi implementate în perioada următoare.

1. Extinderea rețelei de apa in localitatea ȘAG – au fost votați indicatorii tehnico-economici, urmând ca in perioada următoare sa scoatem la licitație execuția. Valoarea proiectului este de 8 562 000 lei.

2. Extinderea rețelei de canalizare in localitatea ȘAG – au fost votați indicatorii tehnico-economici, urmând ca in perioada următoare sa scoatem la licitație execuția. Valoarea proiectului este de 17 660 000 lei.

3. Pistă pentru biciclete – au fost votați indicatorii tehnico-economici, urmând ca in perioada următoare sa scoatem la licitație execuția. Valoarea proiectului este de 2 611 700 lei.

4. Montare semafor intersecție strada II cu DN59 – premergător aprobării de către consiliul local ȘAG al acestui proiect, am avut o întâlnire cu reprezentanții DRDP Timișoara și cu reprezentanții IPJ Timiș pentru a le cere sprijinul, în urgentarea obținerii avizelor necesare pentru realizarea acestei investiții. Această investiție va fi realizată din bugetul local, valoarea estimată fiind de 280 000 lei“, a declarat Flavius Roșu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole