Colterm: avarie la PT 83, în zona Calea Șagului, la conducta de încălzire – sunt afectați cei de pe străzile Muzicescu, Onoarei și Sabinei. Restul avariilor au fost remediate

În cursul zilei de azi, echipele COLTERM au remediat avariile apărute la PT 62 – Str. Platanilor- avarie la conducta de apă caldă și cea de la PT 54 – Str. Martirilor nr. 33 – avarie la conducta de apă caldă. În prezent, cele două puncte termice livrează apă caldă și căldură la parametrii optimi, informează compania.

“În cursul zilei, a apărut o avarie la PT 83, în zona Calea Șagului, la conducta de încălzire. Sunt afectați clienții care locuiesc în imobilele situate pe străzile Muzicescu, Onoarei și Sabinei. Echipele COLTERM sunt la fața locului pentru identificare și remdierea avariei în cel mai scurt timp. Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 35 de grade, urmând ca în cursul acestei seri aceasta să crească la 36 de grade“, precizează cei de la Colterm.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole