Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria; la Nădlac II se aşteaptă 140 de minute pentru control

Coloane de camioane s-au format, miercuri, la ieşirea din ţară prin cele mai importante puncte de trecere a frontierei cu Ungaria, astfel că la Nădlac II se aşteaptă cel puţin 140 de minute pentru controlul documentelor, iar la Vărşand, 120 de minute.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la graniţe, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II sunt deschise trei artere de control pentru camioane. „Trafic intens – număr foarte mare de mijloace de transport marfă prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din România”, informează aplicaţia.

Camioanele aşteaptă în coloană pe autostrada pan-europeană, pe o distanţă de câţiva kilometri.

La PTF Vărşand sunt deschise tot trei artere pentru traficul greu, dar şi aici este formată o coloană de câţiva kilometri pe drumul naţional.

La Nădlac I, situaţia este mai bună, este deschisă doar o arteră de ieşire pentru camioane şi se aşteaptă în jur de 40 de minute pentru formalităţi.

Aglomeraţie este şi la PTF Petea (judeţul Satu Mare), unde timpul de aşteptare este de 180 de minute, fiind deschisă o arteră.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole