CJ Timiș va aproba miercuri bugetul județului. Actualul prefect PSD, Mihai Ritivoiu, renunță la mandatul de consilier județean

Consiliul Județean Timiș va propunere miercuri consilierilor județeni, într-o ședință extraordinară de plen, aprobarea bugetului județului pe anul 2022.

Bugetul este construit în cea mai mare parte este pe continuarea proiectelor fostei administrații PSDobra, așa cum Buletin de Timișoara a arătat deja AICI.

Totodată, consilierii județeni vor lua act în ședința de miercuri de încetarea mandatului actualului prefect Mihai Ritivoiu, care după numirea în noua funcție a fost obligat să renunțe la calitatea de consilier județean, dar curios lucru, nu va fi validat noul consilier județean care conform listei PSD de la CJ Timiș ar trebui să fie Alexandru Iovescu.

Mai jos anunțul oficial al CJ Timiș și lista completă a proiectelor ce vor fi dezbătute:

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în ședință extraordinară, care se va desfășura online, în sistem videoconferință, în data de 9 februarie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Mihai Ritivoiu.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea înființării Serviciului social rezidențial Căminul pentru Persoane Vârstnice Jimbolia, prin preluare, ca structură fără personalitate juridică în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Anexei nr. 4 la Hotărârea Consiliului Județean Timiș nr. 206/28.10.2016 privind aprobarea dării în administrare a unor bunuri imobile aflate în domeniul public al Județului Timiș, către unele instituții publice de interes județean.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local al județului Timiș pe anul 2022.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului Fondului de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare pentru proiectele de dezvoltare a infrastructurii serviciilor publice care beneficiază de asistență financiară nerambursabilă din partea Uniunii Europene, pe anul 2022.

6. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a unui imobil din domeniul privat al Comunei Periam în domeniul privat al Județului Timiș.

7. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a 25 mp dintr-un bun imobil, din domeniul public al Municipiului Lugoj, în domeniul public al Județului Timiș.

8. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a 25 mp dintr-un bun imobil, din domeniul public al Orașului Deta, în domeniul public al Județului Timiș.

9. Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere a 25 mp dintr-un bun imobil, din domeniul public al Comunei Lovrin, în domeniul public al Județului Timiș.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea titlului Hotărârii Consiliului Județean Timiș nr. 239/02.11.2021 privind  aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiție „Modernizare DJ 585 lim. jud. Caraș-Severin – Visag, km 36+200 – 38+540, L=2,34km” în vederea includerii la finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea titlului Hotărârii nr. 240/02.11.2021 privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiție „Modernizare DJ 693C Biled – Iecea Mare  (DJ 693A)” în vederea includerii la finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr. 1 la Hotărârea nr. 242/02.11.2021 privind aprobarea cererii de finanțare și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiție „Lărgire la 4 benzi a DJ 692 sector DN 69 – Sânandrei” în vederea includerii la finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

13. Întrebări, interpelări.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole