CJ Timiș pregătește Capitala Culturală cu un singur proiect matur, moștenit de la PSDobra – reabilitarea Bibliotecii Județene din Piața Libertății

Consiliul Județean Timiș susține că are pe masă șase obiective de infrastructură culturală pentru care dorește finanțare de la bugetul de stat.

Dintre ele doar reabilitarea clădirii Bibliotecii Județene din Piața Libertății a fost inclus în dosarul de candidatură și este moștenit de la fost administrație PSDobra, când fostul președinte Călin Dobra a lansat proiectul spre finanțare națională.

“Studiul de Fezabilitate e gata, luna acesta recepționăm proiectul tehnic și documentația pentru autorizația de construire și demarcăm procedura pentru execuție. Dar nu va fi finalizat până la 1 ianuarie 2023, ci în 2024, a spus Alin Nica“, într-o conferință de presă.

Conform fostului primăraș de sat, administrația județeană mai dorește achiziționarea unui sistem de supraveghere video și anti-efracție la Muzeul de Artă, repararea acoperișului de la Centrul de Cultură și Artă sau amplasarea unui cort de tip „HANGair” la Aerodromul Cioca.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole