CJ Timiș nu are contracte pentru întreținerea drumurilor, dar plătește 800.000 lei pentru un festival

Consiliul Județean Timiș va finanța, anul acesta, prin Muzeul Național al Banatului, organizarea Festivalului JazzTM cu 800.000 de lei.

Anunțul a fost făcut de șeful CJ Timiș, Alin Nica, care a spus că finanțarea va fi acordată deoarece festivalul nu se regăsește pe Agenda Culturală a Primăriei Timișoara.

“A zecea ediție se va numi de acum încolo JazzX. Nu puteam să trecem peste respingerea unui asemenea festival de Primăria Timișoara li chiar dacă nu avem posibilitățile financiare ale lor credem că este reprezentativ  pentru Timișoara și de aceea am ales să îl finanțăm în continuare“, a spus Alin Nica.

Festivalul se va desfășura în perioada 1 și 3 iulie și va mai primi  100.000 de lei de la Ministerul Culturii și alți 300.000 de lei se speră să fie atrași din sponsorizări.

În același timp, săptămâna trecută, într-o ședință de plen a Consiliului Județean, a fost propusă trecerea în administrare, prin încredințare directă, a unor drumuri județene către o societate a CJ Timiș, deoarece administrația județeană a rămas de anul trecut fără contracte de întreținere a drumurilor, fiind că acestea au expirat.

Continuă lucrările de asfaltare, în Șag

Continuă lucrările de asfaltare a străzilor din Șag. Astfel că, mâine, 6 iulie, se va asfalta strada LXX- din Zona Mânăstire. De asemenea, se fac lucrări de refacere a carosabilului…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole