Cetățenii din Steaua sunt nemulțumiți de trotuare. Viceprimarul Ruben Lațcău: știu situația, vom avea intervenții

Cetățenii din Steaua au reacționat pe Facebook, prin intermediu paginii Radu Piel Oh You, în privința trotuarelor din zonă.

Aceștia au interpelat conducerea primăriei și mai mulți consilieri locali.

“Lansez o invitație către domnul primar Dominic Samuel Fritz, alături de vice-primarii Ruben Lațcău și Tabara Cosmin, alături de toți consilierii din consiliul local, Dan Diaconu, Raul Ambrus, Ana Munteanu, Lorenzo Barabas, Lucian Caldararu (și restul consilierilor care nu au facebook sau nu am găsit eu paginile lor – vă rog să le dați voi tag în secțiunea de comentarii) la o plimbare cu copiii, (sau nepoți sau doar baby-sitting pt prieteni)în cărucior, pe trotuarele din zona Steaua. Așa, #lafirulierbii. Putem stabili data și ora (cât și traseul) de comun acord“, se arată pe pagina respectivă.

Nemulțumiților le-a răspuns viceprimarul USR Ruben Lațcău, care a spus că se vor face intervenții în zonă, dar nu se poate avansa un calendar.

“Nu doar că am fost anul acesta de mai multe ori prin Steaua și știu situația trotuarelor, nu doar a trotuarelor ci a spațiului public din cartier, dar am și început să lucrăm la o planificare de intervenție și o ierarhizare a acestora. Am putea să punem SDM să aibe intervenții doar pe trotuare în următorii 3 ani și probabil nu ar termina toate trotuarele deficitare. Zona Elisabetin-Bălcescu stă chiar mai prost. Vom avea intervenții pe trotuare, dar nu pot încă să promit un calendar de intervenție“, a fost răspunsul viceprimarului USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole