Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare – CRIES – continuă activitățile educaționale în școli, pe tema alimentației sănătoase și reducerea risipei de hrană

Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare – CRIES – continuă activitățile educaționale în școli, pe tema alimentației sănătoase și reducerea risipei de hrană.

“În lunile următoare, continuăm activitățile noastre educaționale în școli. Împreună cu elevi, cadre didactice, părinți și alți membri ai familiei, vom aborda teme diverse legate de consumul responsabil, alimentația sănătoasă, reducerea risipei de hrană, agricultura durabilă. Pregătim activități dintre cele mai diverse (Războiul dulciurilor, Tradiții în bucătărie, Audit al risipei alimentare), care să faciliteze implicarea elevilor și familiilor lor în demersuri practice. Obiectivul nostru este de a consolida și dezvolta comportamente de consum responsabil la nivelul participanților implicați în demers“, anunță CRIES.

Școli din Timișoara și județ

“Colaboratorii noștri sunt școli din mediul urban și rural din județul Timiș, care au acceptat invitația de a face parte din comunitatea noastră de învățare, care crește de la un an la altul, precum Liceul Teoretic „Bartók Béla” Timișoara, Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, Colegiul Tehnic Ion I.C Bratianu, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara Timișoara, Colegiul Ucecom „Spiru Haret” -Școală acreditată Erasmus, Școala Generală nr.12 Timișoara, Școala Gimnazială Dudeștii Noi, Școala gimnazială Pietroasa, Școala Gimnazială Margina, Școala gimnazială Curtea, Școala gimnazială Mănăștiur și Școala Gimnazială Bethausen“, mai spun organizatorii sesiunilor de informare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole