Castelul de Apă din Iosefin – se lucrează la structura liftului și la amenajările exterioare

Lucrările la Castelul de Apă di  Iosefin continuă.

‍“Schela în interior este finalizată și va continua, în perioada următoare, montarea structurii liftului. Suntem, de asemenea, în fază avansată cu amenajările exterioare. Încet-încet, Castelul de Apă se transformă și se apropie de momentul pe care îl așteptăm cu toții: deschiderea lui spre comunitate“, se arată într-o comunicare publică.

Proiectul este implementat de Primăria Municipiului Timișoara, în calitate de promotor de proiect, alături de Asociația Prin Banat, în calitate de partener.

Am avut din nou oaspeți la Castelul de Apă. Deși e sâmbătă, aici se lucrează, pentru că fiecare zi contează. Am vrut să le oferim ocazia să descopere acest loc și invitaților de la Why Culture Matters? | International Symposium, cărora le-am prezentat ceea ce urmează să facem în viitorul centru cultural, în anii care vin. Mulți dintre ei ne-au spus deja că el va fi unul dintre motivele pentru care vor reveni la Timișoara“, mai precizează sursa citată.

Proiectul „Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural – Turn de Apă, Iosefin” este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în Programul RO-Cultura.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole