Casieriile și centrul relații clienți Aquatim vor fi închise în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie

Aquatim anunță că toate casieriile și centrul relații clienți din Timișoara vor fi închise în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie.

Factura de apă poate fi plătită cu card bancar, prin platforma „Contul meu” de pe www.aquatim.ro, prin transfer bancar inclusiv online, prin aplicatia Pago, la oficiile poștale și punctele de plată din rețelele PayPoint, Westaco Express și centrele un-doi Mobile Distribution.

La numărul de telefon 0356914, disponibil non-stop, pot fi anunțate probleme de funcționare a serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare, cum ar fi lipsa presiunii, înfundări etc., iar echipele de intervenții sunt mobilizate pentru a acționa la nevoie, pe toată această perioadă”, transmite Aquatim.

Urseni rămâne luni fără gaz

Delgaz Grid finalizează, în această săptămână, o lucrare de extindere a rețelei de gaze naturale din localitatea Urseni, care permite racordarea de noi consumatori la rețeaua de distribuție. Investiția totală…

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole