Candidatul susținut de Alin Nica și PNL Timiș a fost ”bătut măr” la alegerile naționale pentru Clubul Elevilor Liberali. Alina Gorghiu comparată cu Viorica Dăncilă. Hoții de la Timiș – noua emblemă

Poți scoate țăranul din sat, dar nu poți scoate satul din țăran!

Alexandru Olaru de la Timiș, puternic susținut de #echipacastigatoare în frunte cu președintele PNL Timiș, “orășeanul” Alin Nica, a fost învins în competiția internă pentru președinția Clubului Elevilor Liberali de către Antonio Chelba de la Maramureș.

Susținerea de care a beneficiat din partea lui Alin Nica și senatorului Alina Gorghiu nu l-a ajutat cu nimic pe tânărul liberal timișorean, încă o dovadă că relevanța lui Alin Nica la nivel național este minimă, deși în ședințele de partid își amăgea primarii cu funcțiile pe care Timișul le va obține după alegerile din 25 septembrie.

“Timișul are șansa de a câștiga cea mai importantă funcție din rândul organizațiilor de tineri liberali: președinția Clubului Elevilor Liberali. Alegerile pentru această funcție au loc mâine, 21 august, iar colegul nostru Alexandru Olaru este unul dintre candidații cu cele mai mari șanse. PNL Timiș, prin organizațiile sale, îl susține pe Alexandru în competiția de mâine”, a fost mesajul organizației înaintea alegerilor.

Cert este că în final alegerile naționale pentru președinția Clubului Elevilor Liberali s-au transformat într-un circ, deja o marcă înregistrată a PNL, iar după finalizarea competiției tânărul liberal de la Timiș a răbufnit pe Facebook și a acuzat fraudarea alegerilor.

“Organizarea dezastruoasă de astăzi din cadrul Adunării Generale Naționale a Clubului Elevilor Liberali și-a spus cuvântul. Mi-a părut rău să văd cum în timpul procedurii de vot a început haosul când susținătorii contracandidatului meu au anunțat că se poate vota oriunde în sală, noi nefiind de acord, delegații plecând din sală cu mai multe buletine de vot, fraudând astfel alegerea noului birou. Voturi în plus, voturi în minus… atât se poate din partea lor. În procesul verbal (semnat de toți membrii comisiei), NU a fost desemnat nici un câștigător – mergem înainte, depunem contestație și sperăm să triumfăm! Îmi cer din nou mii de scuze față de colegii prezenți astăzi care mă tot întrebau de unde își pot lua o sticluță de apă și nu i-am putut ajuta cu nimic pentru ca nu s-au ocupat nici măcar de acest aspect”, a fost mesajul lui Alexandru Olaru pentru suspinătorii săi, după pierderea alegerilor.

Replicile nu au întârziat să apară și scandalul pe Facebook a continuat până după miezul nopții.

“Cât de josnic! Se poate mai jos de atât? Pai nu tu ți-ai pus presedintele comisiei de numărare și validare? Protejatul Alinei Gorghiu, care chiar l-a sunat in timpul procesului de numărare a voturilor. Învățați sa pierdeți! În comisia de validare și numărare ai avut 3 din 5 oameni. Mie mi-ar fi rușine cu o asemenea reacție. În ce privește data de 25 Septembrie, sa îmi vorbești despre asta după ce vei fi membru PNL. Degeaba încercați să mutați circul de la Timiș, la CEL. Astăzi alegerile au fost clare. Oricâte artificii ați căuta!”, a comentat Cristian Opris.

“Postarea in sine si modul in care raspunzi la comentarii mi se pare mai degraba frustrare! In viata unii pierd, altii castiga, de aceea este competitie!!! Esti tanar! Demonstreaza ca esti intelept si diplomatic si ca stii sa pierzi!! Crede-ma ca ai castiga astfel respectul colegilor tai!!! Mult succes in continuare in cariera politica(daca asta iti mai doresti)”, a scris și Carolina Țîmbalari.

“Ești cea mai falsa și grețoasă persoana pe care am putut sa o întâlnesc. Acum ceva timp nu îl înghițeai și îl umileai pe colegul tău Nederi și acum gata, ești mare prieten cu el. Stai mai bine și cară gentile la Timișoara și nu o mai fă pe viteazul, ca nu ești și nici nu vei fi”, a comentat și Adrian Stancu.

Alin Gorghiu comparată de unii comentatori cu Viorica Dăncilă.

“Alexandru V. Olaru Ti-ai patat cariera de politician încă din primul pas. Succes, chiar o sa ai nevoie. Este o rușine națională sa te laude alinuta sau Dancila – același palier”, a scris Alin Radulescu.

“Alexandru V. Olaru scuză-ne pe noi că îți punctăm incultura, deși ești sfătuit de când ai început să arunci cu abjecții pe online, să îți vezi de liceu și Bacalaureat. Mă rog… Cu susținători seniori precum Alina Gorghiu, care nu știe diferența între penibil și patetic, și Monica Anisie, doamna pepsiglas, nici n-ar trebui să avem pretenții, nu?”, a fost replica dată de Economu Eduard Raul.

Hoții de la Timiș – noua emblemă a PNL

“Cristian Opris lasa-l ca e un obosit răsuflat. Cred ca e de la Timis. Nu merita atenție dacă e de la Timis de la hotii aia”, a comentat și Marin Ion.

“Simți cumva ca ti s-a întâmplat ceea ce a făcut în 3 iulie si 31 iulie echipa din care faci parte la nivel local…nu uita …cine se aseamănă…se aduna”, a spus și Cosmin-Daniel Cocian.

Concluzia ar putea fi găsită într-un comentariu pus de Iulia Căldăraru

“Urât început de drum! Dacă și voi generația viitoare a liberalilor va inspirați din metehnele unor membrii de partid( pe care nu-i poți numi LIBERALI), e clar că nu ne putem astepta la ceva BUN. Rușinică!”, a fost remarca Iuliei Căldăraru.

Primarul Dominic Fritz se însoară!

Pe site-ul Primăriei Timișoara a fost publicat pe 5 august anunțul de înregistrare a declarației de căsătorie a domnului Dominic Samuel Fritz cu doamna Yiran Lin din Republica Populară Chineză,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole