Buletin de Timișoara, proiect editorial lansat în luna iulie, a devenit a 4-a publicație ca importanță din județul Timiș. Vă mulțumim dv, cititorilor, pentru încrederea acordată

VĂ MULȚUMIM! Fără voi, cititorii, nu am fi reușit să ne impune pe o piață extrem de volatilă și competitivă, într-un timp atât de scurt.

Buletin de Timișoara, un proiect editorial lansat în luna iulie a acestui an, cel mai nou de pe piață, a devenit a patra publicație ca audiență și importanță din județul Timiș.

Buletin de Timișoara este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție și dezvăluirea cârdășiilor politico – economice de la nivel județean.  

În exclusivitate v-am dezvăluit până acum o anchetă care îl viza pe șeful CJ Timiș, Alin Nica, în urma căreia Agenția Națională de Integritate în cercetează la această oră pentru conflict de interese, dar ați putut citi și cum secretarul general adjunct al PNL Timiș, Bogdan Ghelbere, căpușează printr-o firmă la care este asociat, de ani de zile societatea Retim, în care Consiliul Local Timișoara deține 50% din acțiuni.

Mâine, doar în publicația noastră puteți citi o nouă dezvăluire bombă. Nu ratați.

Mai jos aveți audiența pe ultima săptămâna a primelor șapte publicații online din Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole