Birda, Nădrag, Tomești, Variaș, Victor Vlad Delamarina, în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Timișoara rămâne la fel încă 14 zile. Șapte unități de învățământ din Timiș trec în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întruni astăzi în ședință pentru a impune noi restricții din cauza creștierii ratei de infectare cu Covid-19. Astfel că, de mâine, Birda, Nădrag, Tomești, Variaș și Victor Vlad Delamarina intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. În cadrul ședințe s-au făcut și reevaluări, iar Timișoara, Giroc, Remetea Mare și Sânmihaiu Român mai rămân încă 14 zile în carantină de noapte și în timpul săptămânii.

„UAT-urile Birda, Nădrag, Tomești, Variaș, Victor Vlad Delamarina au fost trecute  pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Iecea Mare, Lenauheim, Parța, Sacoșu Turcesc au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Ghizela, Giulvăz, Mănăștiur  au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori. UAT-urile Banloc, Pesac au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timi;.

În câteva localități incidenta de infectare a scăzut. „UAT Giulvăz a trecut de pe anexa 2 (cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori) pe anexa 3 (cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori), UAT Parța a trecut de pe anexa 1 (cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori) pe anexa 2, iar UAT Pesac a trecut de pe anexa 3 pe anexa 4 (cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori). UAT Bârna a ieșit de pe anexa cu restricții”, mai transmite Prefectura Timiș.

Tot la reevaluare la termen UAT-urile Cărpiniș (A3), Giroc (A1), Timișoara (A1), Ciacova (A3), Remetea Mare (A1), Sânmihaiu Român (A1) rămân încă 14 zile pe actualele anexe.

Măsurile adoptate se vor aplica începând de mâine, 15 octombrie.

Șapte unități de învățământ din Timiș trec în online: Școala Gimnazială Criciova, Grădinița cu Program Normal Cireșu (Criciova), Grădinița cu Program Normal Criciova, Grădinița cu Program Normal Jdioada (Criciova), Grădinița cu Program Normal Bazoș (Izvin), Școala Primară Bazoș (Izvin), Școala Primară Bărăteaz (Satchinez).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole