Bega Bulevard va avea loc la Timișoara în perioada 17-19 septembrie

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara organizează, în perioada 17-19 septembrie, evenimentul „Bega Bulevard”, un eveniment aflat la a XIV-a ediție.

“Invităm, să ni se alăture, agenții economici și persoanele fizice autorizate să prepare și să comercializeze produse alimentare, băuturi răcoritoare, ceai, cafea, comercializate exclusiv în Food Truck. De asemenea, lansăm înspre terasele cu deschidere la Canalul Bega invitația de a ne deveni parteneri în a organiza seri de concerte în cadrul evenimentului. Așteptăm înscrierile în perioada 8 septembrie – 15 septembrie fizic și pe adresa boe@ccmt.ro. Cererea va fi însoțită de următoarele documente: CUI, certificat constatator, avize DSV, certificate de garanție/buletine de analize a produselor, lista produselor comercializate“, transmite Casa de Cultură Timișoara.

Lista agenților economici acceptați va fi comunicată în data de 16 septembrie.

Informații suplimentare despre condițiile de participare și selecție se pot obține la telefon 0256-498214 sau la sediul Casei de Cultură (Str. Miron Costin nr.2), zilnic, între orele 12:00-14:00.

Focar de pestă porcină în comuna Tormac

Focar de pestă porcină în localitatea Cadar din comuna Tormac. Analizele au fost prelevate de la un porc din gospodăria unul localnic, care au confirmat prezența virusului Pestei Porcine Africane….

Recomandările noastre

Cele mai citite articole