Bătaie cu apă în Parcul Botanic din Timișoara

Va fi distracție maximă pentru pitici sau pentru cei mari de Ziua Copilului. Pe 1 iunie, preț de câteva ore sunteți așteptați la tradiționala bătaie cu apă din Parcul Botanic. Sunt pregătite tombole, surprize și multă distracție.

Miercuri, 1 iunie, echipa Pîrvan Team Event’s vă așteaptă de la ora 12 la o nouă ediție a evenimentului „Mega bătaia cu apă”, în Parcul Botanic, lângă intrarea de la Clinicile Noi. Atmosfera va fi întreținută de Dj Coco.

„Vom avea parte de surprize, tombole cu premii, dansuri, distracție și… bătaie! Bineînțeles, armele vor fi pistoalele și orice alt gadget care poate fi folosit pentru… udat! Participanții pot câștiga excursii gratuite puse la dispoziție de către Comoara Munților – Mircea Zahan sau lecții gratuite de dans oferite de către Clubul de dans Bolero Timișoara! Nu vor lipsi momentele vesele sau cele de dans dar cea mai mare distracție este, așa cum toți ne dorim într-o zi toridă de vară… răcoarea apei!”, transmit organizatorii evenimentului.

Motocicliștii, în vizorul polițiștilor

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării de către conducătorii de motociclete a legislației în…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole