AUR Timiș îi acuză pe viceprimarul Ruben Lațcău și pe șeful PSD, Alfred Simonis, de scandalul “afișelor“

Un scandal a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când partidele şi alianţele politice au lipit afişe pe panourile electorale din centrul oraşului Timişoara, odată cu începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, așa cum puteți citi AICI.

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la președinția Consiliului Județean Timiș, consideră că scandalul se datorează tandemului Nica – Fritz, așa cum puteți citi AICI.

La rândul lor cei de la AUR Timiș dau vina pentru scandal pe viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău și pe șeful PSD, Alfred Simonis.

Am dat peste extremiștii adevărați, la Timișoara! Aseară, în timpul unei acțiuni electorale desfășurate în centrul Timișoarei, membrii echipei AUR au fost agresati fizic de către viceprimarul orașului, Ruben Lațcău (USR). Totul s-a întâmplat sub privirile conducerii Alianței Dreapta Unită, fiind prezenți atât Vlad Voiculescu, cât și Eugen Tomac, Catalin Drula si Ludovic Orban. Ce s-a întâmplat, mai exact? Membrii AUR s-au deplasat în Piața Unirii din Timișoara pentru a lipi afișe electorale. Acolo i-au întâlnit pe cei de la USR, care ieșiseră și ei la o acțiune în aceiași zonă. Singura diferență dintre grupul AUR și grupul USR a fost că cel din urmă era flancat de bodyguarzi. De ce, numai ei știu, probabil le este frică de ce cred timișorenii despre aceștia. În fine, cei de la USR au fost rugați să se dea la o parte, să îi lase și pe membrii AUR să lipească afișe electorale, dar aceștia au continuat să provoace, să înjure, să blocheze accesul la panoul electoral. La scurt timp după acest episod, colegii noștri au început să îi ia la întrebări pe cei din USR cu privire la ce au făcut pentru Timișoara, la bătaia de joc din primăria lui Fritz, Vlad Voiculescu a fost întrebat despre vaccinuri. Rezultatul? Viceprimarul USR al Timisoarei, Ruben Lațcău, a devenit foarte agresiv, a început să flancheze și să împingă membrii AUR, a încercat să îi lovească, fiind cu greu potolit de colegii acestuia. Pe toate filmările se văd clar toate aceste lucruri. Este ironic cum aceste specimene politice ne acuză pe noi de extremism, când acțiunile lor parcă sunt copiate direct din manualul unui dictator în devenire. Umblă cu bodyguarzii după ei, devin agresivi la cea mai mica întrebare, încearcă să blocheze accesul unui partid la un panou electoral de care ar trebui să beneficieze toate formațiunile politice, nu doar USR-ul. Cam așa arata marea speranță a progresismului de baltă în România. Ca o încheiere, l-am văzut pe mafiotul de Freddy Simonis cum a ieșit și a spus că autoritățile trebuie să prevină astfel de acte de „huliganism”. Autoritățile mai bine s-ar uita chiar în curtea domnului Simonis, având în vedere legăturile acestuia dubioase cu golanii și interlopii atât din Timișoara, cât și din PSD și PNL, arată cei de AUR Timiș“, într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole