Au început lucrările de reabilitare a clădirii dispensarului din Lenauheim

Constructorul a început lucrările de reabilitare a clădirii dispensarului uman din Lenauheim.

Aceasta va fi reabilitată în totalitate, parterul, etajul, dar și subsolul. Se execută acum lucrări la planșeu, se va turna șapă și urmează înlocuirea acoperișului.

“Vă reamintim, proiectul ”Lucrări de reabilitare și modernizare dispensar în Localitatea Lenauheim, Comuna Lenauheim, Județul Timiș” a fost depus spre finanțare la începutul anului 2017, iar contractul de finanțare a fost semnat în luna Martie a anului 2017. Birocrația, multitudinea de acte necesare și termenele de clarificări au făcut ca licitația pentru acest proiect să se încheie abia în vara anului 2021. Firma care a câștigat licitația este SC DRAGOȘ BATIMENT S.R.L., cu sediul în Negrești – Oaș. Valoarea la care a fost făcută achiziția este de: 970.370,68 lei + TVA. Durata contractului este de 8 luni – execuție și 36 de luni – garanție. Proiectul este finanțat prin PNDL“, transmite Primăria Lenauheim.

Sorin Ionescu, numit subprefect al județului Timiș

Sorin Ionescu, directorul Colegiului Național Bănățean este noul subprefect al județului Timiș. Numirea a fost publicată, miercuri seara, în Monitorul Oficial. Tot miercuri seara, a fost publicată și eliberarea din…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole