Arădean reținut după ce a furat bunuri de 7000 de euro dintr-o locuință din Timișoara

Polițiștii au reținut un bărbat, de 42 de ani, bănuit de furt din locuință. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Joi, polițiștii din Timișoara s-au deplasat în localitatea Vinga din județul Arad, iar cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 1 Rurale Arad au identificat și depistat bărbatul bănuit de furt dintr-o locuință din Timișoara.

În fapt, în noaptea de miercuri spre joi,  ar fi escaladat geamul locuinței de pe strada Vasile Loichiță din Timișoara, iar din interior a furat mai multe bunuri, bijuterii și bani, prejudiciul estimat ajungând la suma 7000 de euro. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 80%.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză precum și recuperarea în totalitate a prejudiciului”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole