VEST: mamă și fiu găsiți morți în casă – o vecină a sunat la poliție

Polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați joi, în jurul orei 09.48, de către o femeie despre faptul că și-a găsit doi vecini decedați în locuința acestora.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță sosit la fața locului a constatat că cele două persoane care locuiau la adresa respectivă, o femeie de 90 de ani, cunoscută cu probleme medicale, aflată la pat, și fiul acesteia, de 66 de ani, erau decedate.

Echipa operativă din cadrul inspectoratului a efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la decesul celor două persoane. În urma examinării preliminare a celor două cadavre nu au fost observate urme exterioare de violență pe corpul acestora. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor deceselor„, a transmis IPJ Caraș-Severin.

În cauză cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole