Aquatim: Miercuri, 29 noiembrie în Ohaba-Forgaci va avea loc o intervenție la rețeaua de apă – se va întrerupe furnizarea apei în Bethausen

Miercuri, 29 noiembrie, între orele 9-12, în Ohaba-Forgaci va avea loc o intervenție la rețeaua de apă. Pe durata lucrărilor se va opri apa în localitate.

Tot pe 29 noiembrie, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Bethausen pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, a precizat compania.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole