Aquatim: joi, 14 septembrie, între orele 8-18, se înterupe apa la intersecția Ioachim Miloia și Gavril Musicescu – se va executa o conectare de conducte

Joi, 14 septembrie, între orele 8-18, la intersecția străzilor Ioachim Miloia și Gavril Musicescu se va executa o conectare de conducte.

Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ioachim Miloia și Gavril Musicescu (între Drubeta și Emil Zola).

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, arată Aquatim.

Caniculă și în această săptămână

Caniculă din nou în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că vor fi zile caniculare. La Timișoara termometrele…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole