Se întrerupe furnizarea cu apă în Moșnița Veche, Moșnița Nouă, Albina și Recaș    

Aquatim anunță că luni, 19 septembrie, între orele 8-18, în Moșnița Nouă se vor executa lucrări la conducta de pe strada Claudia, la intersecție cu DJ 592. Lucrările fac parte din proiectul de extindere a rețelei de alimentare din comună, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche, Moșnița Nouă și Albina.    

În săptămâna 19-23 septembrie, zilnic între orele 9-15, în Recaș se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole