Aproape 40 de migranți, prinși în câteva zile, de polițiștii timișeni

Polițiștii timișeni au depistat mai mulți mulți migranți, în ultimele zile, în județ Aceștia au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Astfel, vineri, în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara, au depistat pe strada Pavel Vasici Ungureanu, un grup de șapte cetățeni străini. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu posedă niciun document de identitate. Bărbații au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Sâmbătă, în jurul orei 16:00, polițiștii au prins în Comloșu Mare un grup de de patru persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român. Cei patru bărbați au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Tot sâmbătă, în jurul orei 19:30, polițiștii au depistat la o unitate de cazare de pe bulevardul 16 Decembrie 1989 un grup de 17 bărbați, toți cetățeni străini. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că 11 dintre aceștia dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român și 6 persoane nu posedă niciun document de identitate. Cele 17 persoane au fost predate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Duminică, în jurul orei 17:00, polițiștii au găsit pe strada Soroca din municipiu, un grup de zece bărbați. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român. Cele zece persoane au fost predate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

“Adidași” falși depistați la vamă

“Adidași” falși depistați la vamă Un şofer de cetăţenie turcă este cercetat penal după ce a fost depistat de inspectorii vamali ai Direcţiei Regionale Vamale (DRV) Timişoara că transporta cu…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole