Aproape 250 de tone de deșeuri ridicate din Timișoara, în ultimele două săptămâni, de pe rampe ilegale de gunoi

Echipele primăriei și ale societății de salubrizare au ridicat în ultimele două săptămâni aproape 250 de tone de gunoaie, din aproape 400 de locații din oraș. Deșeurile cele mai des aruncate ilegal, în această perioadă, sunt cele vegetale și voluminoase. În Timișoara există patru centre de colectare gratuită a acestor deșeuri.

Echipele noastre și ale partenerilor noștri lucrează permanent pentru a se asigura că Timișoara este curată și întreținută. Deșeurile cele mai des aruncate ilegal sunt, în această perioadă, deșeurile vegetale din gospodăriile proprii și deșeurile voluminoase. Aceste deșeuri pot fi duse prin aport voluntar la cele 4 centre de colectare RETIM. Le puteți găsi pe această hartă: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer…„, transmite Primăria Timișoara.

Primăria Timișoara recomandă ca cetățenii să apeleze la Poliția Locală Timișoara – 0256 246 112, atunci când aruncă cineva ilegal deșeuri, iar dacă se formează rampe ilegale de deșeuri în zona în care locuiți, puteți să le faceți o poză și să o transmiteți prin platformă de sesizări a primărie: https://sesizari.primariatm.ro/

Recomandările noastre

Cele mai citite articole