Apă oprită în mai multe localități din Timiș din cauza unor lucrări

Aquatim anunță că luni, 10 octombrie, între orele 9-16, la intersecția străzii Lucia cu DJ 592 din Moșnița Nouă se va executa o conectare de conducte. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Lucia, Domașnea, Teregova, Ursului, Inului, Cânepei, Macului, Dognecea, Criciova, Mărășești, Adamclisi, Armeniș, Bârna, Popândăului, Farmaciei, Gărâna, Iederei și Sofia.

Tot luni, între orele 8-17, în Timișoara se va executa o deviere de conductă pe strada Orșova, în dreptul Punctului Termic. Pe durata lucrărilor se va opri apa pe străzile Orșova, Dej și la Punctul Termic 136.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, luni, 10 octombrie, între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în Balinț, Bodo și Târgoviște, iar între orele 9-14, pe străzile Calea Bichigiului, Țarinii, Vâlcele și Sebastian Olariu din Făget. De asemenea, în săptămâna 10-14 octombrie, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe apa în Recaș.   

„Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole