Angajații din Primăria Timișoara au obosit. Sindicatul vrea să îi trimită în vacanță la Mamaia Nord – Sunny Lake Apartments – în apartamentele organizației

Sindicatul din Primăria Timișoara anunță că până la data de 02.06.2022 au fost făcute 20 de rezervări la cele 10 apartamente ale cărui proprietar este sindicatul, în Stațiunea Mamaia Nord – Sunny Lake Apartments, iar începând de luni, 06.06.2022, îi așteaptă pe toți cei interesați să se cazeze în aceste apartamente.

“Au acces la rezervare atat membrii Sindicatului PMT (inclusiv colaboratorii sindicatului si membrii de sindicat pensionati) cat si membrii altor sindicate (din FNSA, CNS Cartel ALFA si alte structuri sindicale) – 2 ap. cu 1 camera si 8 ap. cu 2 camere la etajele 4 si 5 de la Bd. Mamaia Nord nr. 48). ATENTIE!!! Sistemul este pe principiul primul venit – primul servit (in limita locurilor disponibile). Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.sinditim.ro  (formulare cerere de rezervare, liste preturi, etc). La rubrica Situatie rezervari Mamaia 2022 de pe site pot fi vizualizate toate rezervarile (culoarea rosie reprezinta rezervarile, culoarea verde reprezinta locurile libere). Pe toti cei care doresc sa se inscrie in organizatia noastra sindicala, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii sindicatului, sa completati formularul de inscriere (adeziune) si sa trimiteti adeziunile la sindicat, pe email sau fax, urmand sa luam legatura cu dumneavoastra“, se arată într-o informare semnată de liderul sindical Tiberiu Negrei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole