Alin Nica – scos din minți de ancheta Buletin de Timișoara, în urma căreia este cercetat de ANI pentru conflict de interese. Șeful PNL Timiș a trecut la amenințări și intimidări

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, a trecut la amenințări și intimidări, după ancheta jurnalistică a Buletin de Timișoara, în urma căreia Agenția Națională de Integritate a început cercetarea sa pentru conflict de interese. Ancheta poate fi citită aici.

Prin firma de avocatură Sabou, Burz și Cuc, șeful CJ Timiș, Alin Nica, crede că poate băga pumnul în gură publicației noastre și lansează o serie de amenințări, cu scopul evident de a ne intimida și a opri anchetele jurnalistice pe care le avem în desfășurare.

Redacția Buletin de Timișoara își respectă cititorii și chiar dacă șeful PNL Timiș, Alin Nica, nu este obișnuit cu dezvăluirile și anchetele de presă, vom continua să informăm cetățenii în mod onest, corect și obiectiv.

Buletin de Timișoara este o publicație online independentă, care militează pentru combaterea corupției, a traficului de influență și demascarea cercurilor de interese economico-financiare transpartinice din Timiș.

Nu ne vom abate de la crezul nostru.

Luni, citiți o nouă anchetă a Buletin de Timișoara.

Screenshot

Recomandările noastre

Cele mai citite articole