Alin Nica pus la zid de unul dintre mai influenți primari din Timiș: Resping cu fermitate acțiunea de suspendare a oricărui membru de partid

Primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu a reacționat pe Facebook, în numele mai multor primari PNL în privința măsurilor luate de Biroul Interimar Local al PNL Timișoara împotriva mai multor liberali.

“Stimați colegi liberali,

Resping cu fermitate acțiunea de suspendare sau excludere a oricărui membru de partid.

Suntem cu toții colegi în Partidul Național Liberal și nu pot să fiu de acord ca niște alegeri interne să se transforme în execuții politice, care vor devora din interior partidul nostru și vor duce la o slăbire a structurilor fără precedent. Demobilizarea electoratului și dezamăgirea sa prin măsuri represive nejustificate nu au fost dezideratele pe care ni le-am propus atunci când am format echipa PNL pentru alegerile locale din 2020. Îi rog pe președintele interimar Alin Nica si secretarul general Dănuţ Groza să înceteze cu aceste demersuri şi să pornească discuțiile de conciliere şi unificare a partidului! Vocea mea nu este o voce singulară, ci exprimă convingerea majorității colegilor primari si a membrilor de partid! Sunt alături de toți membrii PNL Timiș și mă opun cu fermitate sancțiunilor de orice natură luate împotriva membrilor partidului”, a scris Sorin Munteanu.

Reamintim că pe 13 iulie 2021 Biroul Interimar Local al PNL Timișoara înființat de Alin Nica ca acțiune de nerecunoaștere a alegerilor de la PNL Timișoara din 3 iulie a decis suspendarea din partid a 19 membri liberali în frunte cu președintele ales Raul Ambruș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole