Alin Nica promite parc de distracții lângă groapa de gunoi de la Parța-Șag. La Dudeștii Noi nici urmă de Aquapark cu care a prostit lumea ani de zile

Alin Nica arată de la o lună la alta ca o adevărată gogoașă. Și ca orice gogoașă, la un moment dat se sparge, deoarece așa cum spunea Abraham Lincoln “poți să păcălești câțiva oameni tot timpul și toți oamenii o perioadă, dar nu poți să păcălești toți oamenii tot timpul“.

Ani de zile pentru a ieși din anonimatul specific unui simplu țăran locuitor al unuia dintre cele mai sărace sate al Timișului, Alin Nica a amețit lumea la cap cu un Aquapark pe care urma să-l construiască în satul său, Dudeștii Noi.

După mai mulți ani s-a dovedit că ideea respectivă era doar praful din ochii unor creduli, un mecanism prin care dorea să-i prostească pe proști.

O altă zicală spune că “primul semn al prostiei este lipsa totală a rușinii“ și nu putem interpreta altfel faptul că CJ intenționează acum să construiască la Parţa cel mai mare parc de distracţii din judeţ pe o suprafață de 70 de hectare, locaţia fiind stabilită, miercuri, de către consilierii judeţeni, într-o ședință de plen.

Proiectul, propus de conducerea CJ Timiș cu un tupeu deja absurd, nu dispune încă de sursele de finanțare, dorindu-se de către aceeași conducere incompetentă a CJ Timiş să fie accesate fonduri europene.

Conform proiectului, acest parc tematic va fi complementar, ca atracţie turistică, cu viitorul spaţiu expoziţional care se va construi la Parţa şi unde vor fi expuse părţi din vestigiile şantierelor arheologice locale.

Șeful CJ Timiş, Alin Nica, a declarat că se doreşte ca acest parc să fie unul tematic, care să îmbine ştiinţa şi tehnologia cu distracţia, mai ales că terenul este deja gândit ca zonă de agrement, nemaifiind nevoie de un plan urbanistic zonal.

„Va fi un parc de distracţii tematic, poate avea şi componentă acvatică, încă studiem concepte şi avem mai multe variante. Mergem şi pe o variantă pentru care ne-am inspirat din Futuroscope de Poitiers, acel parc imens (din Franţa, n.r.), dar putem merge şi pe varianta Tivoli din Copenhaga, care îmbină activităţile în aer liber cu tot ceea ce are un parc de distracţii în adevăratul sens al cuvântului. Căutăm un concept care să se muleze pe nevoile şi posibilităţile de aici. Ne gândim şi la o componentă medicală, de tratament şi recuperare, să vedem cum putem folosi şi apa geotermală”, a afirmat Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole