Timișoara: au început lucrările de reabilitare a Palatului Poștelor – costă peste 9 milioane de lei

Directorul Poștei Timiș, Nicolae Avram, fost consilier județean PSD, anunță că au început lucrările de reabilitare a Palatului Poștelor.

Contractul de finanțare a fost semnat la începutul lunii iulie 2022 și se ridică la aproximativ 9,2 milioane de lei, bani care vin din fondurile proprii ale Poștei Române.

Directorul Nicolae Avram nu a ratat ocazia de a face un elogiu și marelui cârmaci la PSD Timiș, “Ayatollahul“ Sorin Grindeanu.

“Reabilitarea Palatului Postei din Timișoara un obiectiv strategic pentru Compania Nationala Posta Romana . Directorul General al Companiei Naționale Poștă Româna S.A., Valentin Ștefan a semnat contractul pentru demararea lucrărilor Despre renovarea clădirii Poștei din Timișoara se discută de ani buni. În 2015 se dorea atragerea de fonduri europene pentru reabilitarea Palatului Poștelor. Sorin Grindeanu, la acea vreme ministru pentru Societatea Informațională, anunța că „1,5 milioane euro sunt alocați de Compania Națională pentru refacerea acoperișului, a fațadei, a geamurilor, tot ce ține de refacerea clădirii”. Aproape doi ani mai târziu, în 2017, directorul Oficiului Județean de Poștă Timiș de la acea vreme spunea că în primăvara acelui an va fi lansată licitația pentru găsirea unui constructor.. În 2020 a fost din nou anunțat șantierul de la Palatul Poștelor, dar iată că a fost necesar să ajungem în anul 2022 pentru ca licitația să fie lansată. Au început lucrările de renovare“, a precizat directorul Nicolae Avram.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole